kontakt

Hvis du har spørsmål om bysykkel, kontakter du kundesenteret på 93 20 65 45

     
       

eller på mail bysykkel@jcdecaux.com

AllBikesNow
     

En App som forenkler din sykkelhverdag!

       
     

Last ned

Abonner

Hvis du vil benytte deg av fordelene med sesongkortet, kan du tegne abonnementet på nettet med et bank/kredittkort. Enkelt og greit!

Abonner

En ny app gjør det lettere å komme seg rundt!

En ny app gjør det lettere å komme seg rundt!

De nye funksjonene i AllBikesNow-appen er enda klarere, enklere og mer fleksible. JCDecaux tilbyr deg denne tjenesten gratis. Appen kan lastes ned fra App Store og Google Play.

Hvor er nærmeste stasjon? Hvor kan jeg levere sykkelen tilbake? Hvordan finner jeg ut hvor mange sykler som er ledige på mine favorittstasjoner? AllBikesNow gir deg mulighet til å søke opp stasjoner via mobilen etter nummer eller adresse og vise antall tilgjengelige sykler i sanntid. Denne tjenesten er tilgjengelig for  iPhone iPod Touch iPad og  Android.

En app som forstår hva du trenger

De nye funksjonene gir deg enda raskere tilgang til det dynamiske kartet. Du henter kartet fram ved å klikke på «kart» på hjemmesiden din. Appen har også en ny funksjon som forteller om dine favorittstasjoner er fulle eller tomme.

Appen vet hvor du er – bare følg sporet!

Alle som har en iPhone eller en mobil med et Android operativsystem, har en GPS som enkelt viser vei til de nærmeste stasjonene. Alt du trenger å gjøre for å finne fram, er å følge ruten.

Alle stasjoner i nærheten av den adressen du har lagt inn, vil komme opp på kartet med opplysninger om antall ledige sykler på den enkelte stasjon, avstanden dit og hvor lang tid det tar å komme seg dit.

Og som om ikke det var nok…

På hjemmesiden vil appen foreslå tilgang til dine abonnementsopplysninger og de generelle vilkårene for tilgang og bruk.

AllBikesNow er tilgjengelig på 12 språk: fransk, engelsk, tysk, spansk, japansk, svensk, portugisisk, slovensk, nederlandsk, russisk, norsk og litauisk. Appen er tilgjengelig for 29 bysykkeltjenester i Frankrike og andre land. Det eneste du trenger å gjøre, er å velge by på hjemmesiden.

 
Min konto
Stasjonskart

Søk etter stasjoner    

Velg en stasjon, og klikk på Les mer for å vise mer informasjon i denne boksen.